PARTICULIEREN

De Vlaamse regering besliste dat sinds 23/11/2022 een asbestattest verplicht is bij verkoop van woningen met een bouwjaar ouder dan 2001. Om dit attest te kunnen opmaken wordt een niet-destructief* onderzoek gedaan. Daar wordt omschreven welke materialen of gebouwonderdelen asbest bevatten, specifiek definiëren we wat de staat is van asbesthoudende materiaal en geven advies voor het beheren of verwijderen ervan.

Ben je binnenkort van plan om uw woning te renoveren? Door middel van een destructief of een niet-destructief onderzoek kan je de asbesthoudende materialen in kaart brengen.

IMMOKANTOREN

In de vastgoedwereld is snelheid en efficiëntie van groot belang. De klanten staan centraal en moeten snel en correct geholpen worden. Daarom zorgen wij voor een volledige opvolging en organisatie van asbestattesten. Neem vrijblijvend contact op om een duurzaam partnership op te bouwen.  

BEDRIJVEN & KANTOORGEBOUWEN

De werkgever is verplicht om een niet-destructieve asbestinventaris op te laten maken voor al de gebouwen waarin hij werknemers tewerkstelt. Iedere gebouweigenaar is tegen 2032 verplicht een asbestattest te bezitten en tegen 2034 moeten de meest gevaarlijke asbesttoepassingen verwijderd zijn uit onze Vlaamse publieke gebouwen.